nlc.hu
Sztárok

Survivor: eldől, ki marad az utolsó négyben

Kiderül, Járai Máté eltaktikázta-e magát

Az utolsó napokban nagyot fordult a Survivor verseny, a versenyzők elérkeztek a fizikai és érzelmi mélypontjukra. Széphalmi Juliska játékára ez döntő hatással lehet.

A játékban maradt két celebnek, Járai Máténak és Széphalmi Juliskának a szövetségét eddig nemigen tudta megingatni semmi, egymásnak ígéretet tettek, hogy ameddig megoldható, egymást nem szavazzák ki a játékból. arra azonban nem számított senki, hogy a táncművész végül összebarátkozik Zsófival.

Survivor: Máté, Juliska, Zsófi és Rózsa az törzs utolsó négy játékosa

Survivor: Máté, Juliska, Zsófi és Rózsa az törzs utolsó négy játékosa (Fotó: Sajtóklub)

Az elmúlt napokban inkább csak az látszott, hogy Juliska a kisebbik rossz elvén beszélget a versenytársával, mivel Mátéval ellentétben Rózsa nem a szíve csücske. A színész és Zsófi kapcsolata viszont egyáltalán nem alakult jól, ennek mentén újra alakultak a szövetségek. 

Az igazi fordulópont tegnap került adásba, amikor az ajándékba kapott kiránduláson túlették magukat az éhes játékosok kakaóból, banánból és mindenféle finomságból, és visszatérve a szigetre mindannyian rosszul lettek. Leginkább Juliskát viselte meg, aki sírva feküdt a földön, és nem csak a fizikai fájdalom viselte meg, lelkierőt pedig végül Zsófiból tudott meríteni.

Olyannyira, hogy végül Juliska szerezte meg a védettséget jelentő nyakláncot, ami megváltoztatott sok mindent. Talán éppen ez okozza majd Máté vesztét is, aki talán eltaktikázta magát Rózsát illetően. 

Szerinted elárulja a színészt a szövetségese? 

Survivor:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top