nlc.hu
Sztárok

Survivor: Nilton kiesett

Survivor: Nilton csak arról tudott beszélni a kiesése után, hogy kiket utált a szigeten

Ugyan kiesni nem akart Nilton, de már régóta nem érezte jól magát a társai között.

Holnap véget ér a Survivor idei évada: Dani és Alex döntése értelmében Nilton számára véget ért a játék, éppen az utolsó előtti napon esett ki. A fiút sokkolta az eredmény, hiszen nem számított ilyen drasztikus lépésekre, mégsem ezen volt a legjobban kiakadva, amikor távozott a versenyből: felsorolta, kik azok, akikkel soha többé nem szeretne találkozni.

„Elérzékenyültem, amikor megláttam az ágyat, mert egy hónapig fán és homokban aludtam” – kezdte a videóban Nilton, akinek hosszú időbe telt tisztáznia magában, hogy kiesett és véget ért számára a Survivor. Ezután felsorolta, hogy a játékosok közül kik álltak tőle a legtávolabb.

„Sokkal könnyebb válaszolni arra, hogy kikre nem vagyok kíváncsi. Ez egyértelmű, hogy a Bálint lesz. Vele soha többé nem szeretnék találkozni. Számomra, aki egy ilyen stílusú ember a játékban, az a kinti életben sem lehet más. ÉS a Zsófi az, akit a hátam közepére sem kívánok” – mondta Nilton, aki szerint Zsófi és Juliska fog megküzdeni egymással a fináléban.

survivor nilton

Nilton kiesett (Fotó: RTL)

Itt pedig megnézheted, mi történt a Törzsi Tanácson:

Érdekel a Survivor? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top