Csak show és más semmi

Csak show és más semmi

vetélkedő

sztárok

Csak show és más semmi

A műsor eredeti címe I can do that, nálunk 2018 őszétől Csak show és más semmi néven kerül adásba a TV2-n.

 

2018 májusában, a Media Hungary konferencián ismertette a TV2 az őszi műsorstruktúráját, és az újdonságok között szerepelt az I Can Do That című izraeli formátum, amelyet 2018 szeptemberétől Csak show és más semmi néven tűzött műsorra a csatorna. 

A Csak show és más semmiben adásról adásra 12 ismert ember versenyez majd a „Showkirály(nő)” címért. A műsorban a szereplőknek olyan színpadi produkciókat kell betanulniuk, amelyeket korábban sohasem próbáltak. Az eredeti műsorban sokszor sporttal vagy bűvészettel kell megismerkednie az ismert embereknek, vagy éppen be kell tanulniuk egy táncelőadást, vagy akrobatának állnak, de egy a lényeg: olyat kell kipróbálniuk, ami teljesen idegen terep számukra. A felkészülésben az adott területen jártas civil emberek segítenek a sztároknak.

A celebek egyénenként versenyeznek, de a produkciókban párosával vesznek részt. A zsűri és a nézők együttes szavazat alapján dől el, melyik versenyző mennyi pontot kap. Minden versenyző, minden adásban szerepel, nincs kiesés.

Minden adás végén megtekinthetők a következő feladatok amire lehet jelentkezni és pártválasztani.

Az I Can Do That a 2014-es bemutatója nagy siker volt, Izrael után még 13 országban került műsorra, Németországban és Kolumbiában 2016 óta több évadot is megélt. 

A koncepció ötvözi a tehetségkutatókat és a sztárokat egymással versenyeztető műsorokat, és ez a fajta műsor a TV2 csoportnak korábban is sikert hozott, gondoljunk csak A Nagy Duettre vagy a Sztárban sztárra. A Csak show és más semmi ez utóbbit helyett kerül adásba. 

Az első évad szereplőinek teljes névsora:  

Tatár Csilla, Vastag Csaba, Köllő Babett, Schobert Norbi, Horváth Éva, Veréb Tomi, Eke Angéla, Curtis, Szandi, Pápai Joci, Koholák Alexa, Barontis Gábor

Zsűritagok: Balázs Andi, Badár Tomi, Richter József, Till Attila

Műsorvezetők: Liptai Claudia és Ördög Nóra