TV-sztárok

Hullanak a Csak show és más semmi! szereplői

Lassan nem marad ép fellépő a péntek esti élő show-ra. Betegség, sérülés tizedeli a sztárokat.

Veszélybe kerülhetett a TV2 péntek esti főműsoridős szórakoztató műsora. A Csak show és más semmi! eddig is komoly próbatételnek vetette alá a fellépőket, minden hétre jut egy-két sérülés, húzódás a sokszor őrült feladatok próbái közben.

Köllő Babett mellől másodszor dől ki egy férfi: míg múltkor Curtis volt képtelen megjelenni a próbákon, most Schobert Norbit kénytelen mellőzni. Mint kiderült, a fitneszguru betegséggel küzd, és az sem biztos, hogy az élő adásig összeszedi magát.

Vastag Csabát keményebb fából faragták. Hiába állt be keményen a dereka egy hatalmas reccsenéssel miközben megpróbálta felemelni partnerét, Eke Angélát, az énekes biztos színpadra áll ma este. „Pihennem kellene, de muszáj készülni a műsorra, ráadásul a produkció egyik fontos eleme, hogy megemelem és megfordítom Eke Angélát. Annyiban maradtunk, nem gyakoroljuk ezt a mozdulatot, csak az élő adásban próbálom újra megcsinálni. Hogy akkor mi lesz, nem tudom” – mondta el a Blikknek vészjóslóan Csaba, aki orvosi utasítás ellenére vállalja a fellépést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top