Sztárok

Nagyot esett Eke Angéla

Eke Angéla ma este Veréb Tomival lép színpadra a Csak show és más semmi adásában, ám ezúttal egy sérülés hátráltatja a színésznőt.

Eke Angéla a Csak show és más semmi egyik legnagyobb meglepetése, hétről hétre szuper produkciókkal kápráztatja el a nézőket. Azt is tudjuk róla, hogy eléggé bevállalós, így neki nincs akadály, ráadásul, mivel nagyon maximalista, bármiről is legyen szó, megcsinálja. Ma este Veréb Tamással áll színpadra, méghozzá egy kortárs balett produkciót adnak elő, amiben sok ugrás és emelés van. Tominak még hét elején az egyik mozdulatnál becsípődött a dereka, Angéla pedig leesett partnere nyakából a kamerapróbán.

Eke Angéla megsérült a kamerapróbán

„Éppen Tomi nyakában voltam, amikor egy rossz mozdulatnál leestem. A lábam időközben beleakadt Tomi nadrágtartójába, így térddel érkeztem le a földre. Próbáltam visszafojtani a könnyeimet, de iszonyú fájdalmat éreztem. Most is zsibbad, de kaptam rá kinezio tapaszt, és bízom benne, hogy a holnapi produkcióban annyira hajt majd minket a drukk, hogy sikerül a lehető legjobban teljesítenünk a feladatot” – mondta Eke Angéla az NLCafe.hu-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top