TV-sztárok

Mindenét férje központjának adta ÉNB Alexa

Koholák Alexát, a Csak show és más semmi! versenyzőjét az utóbbi időben sok támadás érte spirituális átalakulása és gyors házasságkötése miatt.

Koholák Alexa boldog, amióta új életet kezdett, hála a spirituális központnak és lelki vezetőjének, Balázsnak, aki immár a férje. A 27 éves egykori ÉNB-szereplő átalakulásának sokan örülnek, míg mások gyanakvóak a hirtelen jött változás miatt – írja a Bors.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Alexa elmondása szerint a svájci spirituális központnak Balázs a magyarországi képviselője, ez a társaság azért jött létre, hogy segítsen az embereknek a problémáik megoldásában. Alexa a barátnőjével, Évivel együtt olyannyira elhivatott, hogy minden jövedelmét a központnak ajánlja. A Sztárok és párok című vetélkedőben nyert összeget és azóta is minden pénzét a központnak adja, akárcsak a civil életében divattervezőként és stylistként dolgozó Évi, aki a házaspárral él együtt a központban.

A Csak show és más semmi sztárja elárulta a bulvárlapnak, szó sincs Balázs kegyeiért dúló viszályról közte és a velük élő Évi között, ő ugyanis apjaként tiszteli Alexa férjét. „Bárki, aki eljut arra a szintre, és két éve annyira elkötelezett segítő, mint Évi, minden támogatást megérdemel, akár azt is, hogy Balázs lakhatást biztosítson neki. De szó sincs róla, hogy osztoznék bárkivel a férjemen. Szeretem őt, mert rengeteget tanulhatok tőle. (…) Az életünk a segítségnyújtásról szól, amiben nincs helye féltékenységnek, kisajátításnak” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top