Sztárok

Egyre jobban érdekli az embereket, mi történt Curtisszel

Mielőtt belevágnánk a mai „Mit keresnek az emberek erről a celebről a neten?”pletykálkodásnak, szögezzük le, hogy sok erőt kívánunk Curtisnak ahhoz a harchoz, amit most folytat. Erőt, kitartást és nyugalmat leginkább. És higgye el, hogy vár rá a közönsége, mert a netes keresésekből úgy látszik, hogy nagyon is érdekli az embereket.

Amire a legtöbben kerestek: Curtis Insta

Lassan bevett szokás, hogy a magyarok leginkább az adott celeb Instáját kezdik el a Google segítségével keresni. Ezt mondjuk nem értjük, de rendben. A rapper egyébként curtis4ker néven regisztrál a közösségi oldalon. Közel 180 ezren követik, és majdnem 4500 bejegyzést posztolt eddig. Azt gondoltuk, hogy egy ideig Curtis január 7-én közzétett posztja lesz az utolsó, mégpedig ez:

„Kedves ismerősök és rajongók!
Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem…
Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért!
Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba ,hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket, holnap lemondom).
UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt”

De a rehabon segítséget kérő Curtis azóta még jócskán posztolt. Bár többségében olyan, mintha eleget tenne a leszervezett szponzorációs felkéréseknek, azért kapott egy szerelmes bejegyzést a barátnője is.

Amire a legtöbben kerestek: Curtis Majka

Széki Attila, vagyis Curtis egészen 2012-ig focizott az Újpestben. 2009 óta dolgozott együtt BLR-rel, majd 2011-ben számos közös dalt készített el Majkával. Közös formációt alkottak, és olyan slágereket ontottak magukból, mint a Belehalok, a Nekem ez jár vagy az Elvitted a szívemet. Legutolsó közös munkájuk, a Király Viktorral együtt készített Füttyös hamarosan eléri a 30 milliós megtekintést a YouTube-on. Majkával 2018-ban váltak szét, amikor is Majka egy szegedi fellépésen – ahol egyébként Curtis nem jelent meg, vagyis megszökött/hazament – bejelentette, hogy:

Sajnos az elmúlt öt évben bejött a képbe egy harmadik barát, aki nélkül úgy látszik, hogy az én barátom nem tud meglenni, és az van, hogy sajnos sokadik alkalommal nem tudja elvállalni azt a munkát, amit a Jóisten neki adott. Ez a harmadik barát pedig az a kibaszott mocskos geci kábítószer.

Majka és Curtis (Fotó: Nagy Zoltán)

Amire a legtöbben kerestek: Curtis drog

El is jutottunk Curtis életének talán eddigi legnagyobb harcához. Majka bejelentése után Curtis sokáig,  ha úgy tetszik, hárított. Első reakciója ez volt cimborája szegedi beszédére:

A hír igaz! Ez egy hosszú út vége, de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni, de ne aggódjatok, jönnek az új dalok ugyanúgy.Lehet itt a másikra köpködni, de mindenkinek megvan a keresztje és mindenkinek megvan a maga drogja.De én megmaradok úriember. Szép nyolc év volt! Sok sikert a csapatnak!

Majka vágatlan interjút adott az Indexnek, amelyben elmondta, hogyan próbált meg többszörösen segíteni a barátjának, és miért döntött úgy, hogy nyilvánosság előtt borítja ki a bilit. Curtis végül idén januárban, a korábban emlegetett Instagram-posztban ismerte el, hogy segítségre van szüksége, és bár előtte máshogyan nyilatkozott, Majkának igaza volt a függőségével kapcsolatban.

Amire a legtöbben kerestek: Csak show és más semmi Curtis

Curtis és Majka szétválása azért is volt érdekes, mert néhány héttel később Curtis aláírt a Tv2-höz, oda, ahol barátja az egyik vezető műsorvezető. A bejelentés után pedig szinte minden rajongó várta a csatorna sajtótájékoztatóját, ahol a különválás óta először találkozott nyilvánosan a két férfi. A feszültség szinte tapintható volt a teremben, hiszen ez még akkor történt, amikor Majka verzióját Curtis nem ismerte el. Amikor az ózdi tévés-rapper lejött a színpadról, meglátta az első sorban ülő haverját, felemelte a kezét, és intett neki. Azonban Curtis nem fogadta a köszönést, aminek hatására egyre nyomasztóbb lett a hangulat a teremben.  Bár Curtis egyszer nem jelent meg a próbán, alapvetően becsületesen végigcsinálta a TV2 őszi show-műsorát.  

Szandi és Curtis a Csak show és más semmi próbáján

Amire a legtöbben kerestek: Curtis balesete

Két történettel is találkozhat az, aki Curtis balesetére keres rá a neten. Az egyik még 2016-ban történt, amikor január 1-én Széki az autójával egy oszlopnak csapódott. Az ügyészség később azt közölte a Borssal, hogy bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emeltek vádat. Személyi sérülés nem történt. A második baleset 2018 decemberében volt. Curtis és kedvese akkor Újpesten szenvedtek balesetet. Nem a zenész vezetett, a menyasszonya ült a volánnál. A Blikknek úgy nyilatkoztak, hogy egy másik autó nem állt meg a stoptáblánál, nem adta meg nekik az elsőbbséget, így összeütköztek. Széki mellkasi fájdalmakra és fejfájásra panaszkodott, de fájdalmai ellenére is részt vett a Csak show és más semmi próbáin.

Amire a legtöbben kerestek: Curtis Emilio

Ebben a témakörben nehéz mit írni. Az elmaradt koncert óta Emilio nem akar nyilatkozni Curtisről, bárki is keresse meg, talán éppen ezért lehet, hogy Curtisszel kapcsolatban Emilio neve olyan gyakran felmerül. 

„Curtis olyan nálunk, mint egy családtag. Azt kívánom neki, hogy még fényesebben ragyogjon a csillaga, mint eddig. Nagyon kevesen jutnak el olyan magasra, mint ő. Kívánom, hogy még inkább meg tudja mutatni a fantasztikus tehetségét, amit a jó istentől kapott, nem mástól” – mondta Bangó Margit korábban a Sláger Tv Drága családom című műsorában, amitől akkor Curtis szemmel láthatóan elérzékenyült.

„Van az a mondás, hogy az árnyékban derül ki, hogy ki az igazi barátod. Emilióék a második családom, elképesztően jólesik, hogy bulit szerveztek nekem, felköszöntöttek. Ők mellettem vannak akkor is, amikor egy vihar közeleg, vagy egy vihar után vagyunk.”

Hogy éppen ez az oka annak, amiért Curtisről nem beszél sem Emilio, sem a családja, vagy éppen azért, mert ennek a jó viszonynak lőttek, nem tudni. Mindenesetre az korrekt a részükről, hogy addig, ameddig Curtis az elvonón van, és nem tud reagálni semmilyen megszólalásra, addig ők nem beszélnek róla a háta mögött. Már csak néhány nap, és Curtis befejezi a hathetes elvonókúrát, ami egy új élet kezdete lehet. Talán akkor Emilio is elmondja majd a véleményét a barátjáról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top