Sztárok

Curtist újabb nagy meglepetés érte a kamerák előtt

Az utóbbi időben sokat forgott Curtis neve a sajtóban és a közösségi oldalakon, úgy tűnik, hogy sokaknak megvan róla a véleménye. Most egy újabb barátról derült ki, mennyi ér.

Az elmúlt időszakban Curtis neve sokat forgott, a Majka–Curtis-ügyről sokan kamerák előtt mondták el a véleményüket, de voltak, akik a közösségi oldalakon tették ugyanezt. Most a Drága családom című műsorban a rapper számára az is világossá vált, hogy Emilio melyik oldalon áll. 

A Drága családom forgatásán Curtist meglepték Emilióék

Már napok óta lázban tartotta Emilióékat, hogy mivel lepjék meg Curtist a 29. születésnapján. Barátai szerették volna méltó módon emlékezetessé tenni ezt a napot, és sikerült is.

„Curtis mindig azt mondja, hogy ne készüljünk semmivel, elég egy ízletes marhalábszárpörkölt. Az nagy kedvence, de úgy voltam vele, ha már szülinapja van, sütök-főzök. Természetesen a rántott hús sem maradhat el, szeretnénk, ha jól érezné magát nálunk a születésnapján is” – mondta Tina, aki igazi lakomával várta Curtist.

A Drága családom forgatásán Bangó Margit is felköszöntötte Curtist

Természetesen a muzsika sem maradt el, és még ha rövid időre is, de Bangó Margit is tiszteletét tette a kerti partyn. „Curtis olyan nálunk, mint egy családtag. Azt kívánom neki, hogy még fényesebben ragyogjon a csillaga, mint eddig. Nagyon kevesen jutnak el olyan magasra, mint ő. Kívánom, hogy még inkább meg tudja mutatni a fantasztikus tehetségét, amit a jó istentől kapott, nem mástól” – mondta Bangó Margit, amitől Curtis szemmel láthatóan elérzékenyült.

„Van az a mondás, hogy az árnyékban derül ki, hogy ki az igazi barátod. Emilióék a második családom, elképesztően jólesik, hogy bulit szerveztek nekem, felköszöntöttek. Ők mellettem vannak akkor is, amikor egy vihar közeleg, vagy egy vihar után vagyunk” – mondta Curtis, akinek születésnapi ünnepsége ma 21:00-tól látható a Sláger TV Drága családom című műsorában.

Fotó: Facebook/Curtis

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top