Sztárok

Durván beszóltak Köllő Babettnek

A színésznő a Csak show és más semmi!-ben az eddig kevésbé ismert, bevállalósabb, szexibb oldalát is megmutatta, ám ez nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

A bevallottan testképzavaros, korábban anorexiával küszködő Köllő Babett igazán merész szerelésekben mutatta meg magát a Csak show és más semmiben önbizalomhiánya ellenére – írja a Bors. Elmondása szerint a magánéletében egyáltalán nem ilyen, ott sokkal inkább a visszafogott nőiességre esküszik.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az idén negyvenéves luxusfeleség alakjáért huszonéves kolléganői is ölnének. Egy-egy produkcióban egyáltalán nem rejtegette szexi idomait, időnként kapott is emiatt hideget és meleget.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Összességében inkább pozitívak voltak a megnyilvánulások, két esetben voltak negatívabb kommentek, az egyik a fenékrázós twerkelésünk volt Horváth Évával, a másik meg a Schobert Norbival előadott korbácsos mutatványunk. (…) Voltak olyan kommentelők, akik nyomdafestéket nem tűrő megjegyzéseket tettek. Nemes egyszerűséggel lek***áztak, de nem érdekel” – árulta el Köllő Babett, akinek a twerkelését férje is nagyon díjazta. „Nagyon szorgalmazná, ha folytatnám a twerktanulmányaimat, mert a nőiességem egy teljesen új oldalát ismerte meg” – árulta el a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top