Sztárok

Végre itt vannak a TV2 őszi műsorai

Hosszú ideje vártuk már, hogy kiderüljön, mivel készül a TV2 idén őszre. Tudjuk, hogy nem szándékos, de tényleg olyan, mintha az időjáráshoz igazították volna a bejelentést.

Megérkezett az ősz, és ezt nemcsak a hőmérsékletből érezzük, hanem abból is, hogy most már a TV2 is elindítja a őszi műsorokat.

A TV2 őszi műsorainak eddig csak az emojijeleit láthattuk

Az RTL Klub egyik őszi nagy dobása, a Nyerő Páros már véget is ért, eközben a TV2 műsorán csak azt lehetett olvasni, hogy hamarosan indul például a Csak show és más semmi. Ez az a 13, emojikkal beharangozott műsor közül, aminek legalább a címét és a szereplőit is ismerjük egy ideje. Amúgy viszont a Csak show és más semmiről is csak annyit tudtunk eddig a teljes névsoron felül, hogy a vasárnapi Sztárban sztár helyére tervezték be újdonságként, de mivel az énekesek újra képernyőre kerülnek, így is egyből adta magát egy kérdés: párhuzamosan futnak-e a produkciók, vagy csak akkor kezdődik az egyik, ha a másiknak már vége? Most kiderült: a Csak show és más semmi péntekenként lesz, a Sztárban sztár pedig a vasárnapi műsorban marad.

Az idei Sztárban sztár szereplői: 

  1. Hien
  2. Szőcs Reni
  3. Tolvai Reni
  4. Sári Évi
  5. Kállai-Saunders András
  6. Freddie
  7. Pintér Tibor
  8. Burai Krisztián
  9. Torres Dani
  10. Gesztesi Károly
  11. Völgyesi Gabi
  12. Odett

A Sztárban sztár 2018 szereplői

A Sztárban sztár zsűrije: 

  • Stohl András
  • Majka 
  • Papp Szabi
  • Liptai Claudia

Csak show és más semmi

Kiderült az is, hogy a Csak show és más semmi végre nem a megszokott zsűrifelállással indul. Tilla, Balázs Andrea, Badár Tamás és a cirkuszigazgató Richter József ítélkeznek majd a sztárok felett.

A Csak show és más semmi zsűrije

Aztán ott a Legbátrabb páros, amelyről tudtuk, hogy Majka és Tilla vezeti, de a szereplőkről egyelőre alig derült ki valami. Mondjuk, az már igen, hogy Németh Kristóf köztük van, hiszen Máltán kérte meg a párja kezét. A műsorban a Nyerő Pároshoz hasonlóan szintén ismert párok versenyeznek majd, és ma azt is megtudhattuk, hogy a korábbi tippek helytállóak voltak: Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla is szerepel a Legbátrabb párosban. 

De itt a Legbátrabb páros teljes névsora is: 

  1. Németh Kristóf és párja, Zita
  2. Rubos Friderika és Pintér Tibor
  3. Keleti Andrea és Kovács Zoltán
  4. Visvader-Palácsik Lilla és férje, Visvader Tamás
  5. Rubint Réka és Schobert Norbert
  6. Singh Viki és Csepregi Tamás
  7. Tóth Andi és Szabó Ádám

Mindemellett szót érdemel még a Mit tenne a gyereked? is, noha ez alapvetően nem sztáros formátum, és bár nem ritka ugye, hogy sztárokkal igyekeznek felfuttatni egy-egy új műsort, ebben az esetben ilyenre sem kerül sor. De lesz MasterChef Junior, ami a MasterChef VIP gyerekekkel forgatott verziója, és visszatér a Séfek Séfe is, ezúttal Ördög Nóra helyett Liptai Claudiával – bár az még nem a most induló műsorstruktúra része, később kerül adásba. 

Heti lebontásban így néz ki majd a TV2 minden nap 19 órától: 

  • Hétfő: Ninja Warrior, amit az Elrabolva című sorozat követ
  • Kedd: A legbátrabb páros, aztán egy új magyar sorozat Bogaras szülők
  • Szerda, Csütörtök: Mit tenne a gyereked?, majd a Sztárok és Párok
  • Pénteken: Csak show és más semmi, ezután Korhatáros szerelem
  • Szombat: MasterChef Junior, valamint Moziverzum, amely filmeket kínál mindenféle kategóriában
  • Vasárnap: Sztárban Sztár, ezt követően Aranyélet

TV2 őszi műsorai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top