nlc.hu
Sztárok

Szavazz, ki legyen a Nyerő Páros győztese

Ha a nézőkön múlna, ők lennének a Nyerő Páros győztesei – te mit gondolsz?

Tényleg már csak napok kérdése, és kiderül, ki kapja az idei Nyerő Páros trófeát. Te kinek adnád a szavazatodat, ha rajtad múlna?

Az első évad után megváltozott a játékszabály, és utána már nem a nézők szavazatai döntöttek arról, ki legyen a Nyerő Páros. Ahogy a korábban már kiderült, ez néha bizony sok párnak jól jött, mert lényegében a villában eltöltött idő alatt egy jó stratégiával bárki lehetett győztes, a fináléban két pár versenyez, majd a korábban kiesett párok szavazatai alapján dől el, ki kapja a trófeát és a teljes játék során összegyűjtött pénzösszeget. Szavazategyenlőség esetén az a pár nyeri a versenyt, amely a teljes verseny során több pénzt gyűjtött.

Ők vannak még versenyben a Nyerő Páros 2020 címért: 

Jarai Kíra és Járai Máté a Nyerő páros 2020 versenyzői
Megnézem
Összes kép (4)

Sok néző bánkódott már, hogy a kedvence kiesett, és nagy kérdés, a kiszavazott versenyzők hogyan döntenek, de ezúttal most nálad a labda. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy a látottak alapján te kinek adnád a Nyerő Páros-trófeát és a fődíjat? Csak a még játékban lévőkre szavazhatsz, íme: 

Te kiknek adnád a szavazatodat, ki nyerje az idei évadot?
Czutor Zoli és Zsani
Járai Máté és Kíra
Rácz Jenő és Gyuricza Dóri
Dér Heni és Bakos Gergő
Created with Quiz Maker
Nyerő Páros logó

Pénteken kiderül, ki a Nyerő Páros 2020 

A Nyerő Páros sok meglepetést tartogatott idén is: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top