nlc.hu
Sztárok

Ez a pár a Nyerő Páros 2020 harmadik helyezettje

Járaiék küzdöttek meg Rácz Jenőékkel és megvan a Nyerő Páros harmadik helyezettje

Dér Heniék jutottak be a tegnapi utolsó feladattal a döntőbe, így ma az eadás első felében az volt a kérdés: Rácz Jenőékkel vagy a Járai házaspárral kell-e megmérkőzniük a Nyerő Páros 2020 címért?

Sokan igazságtalannak tartották, hogy a végig jobban teljesítő, több pontot elért Rácz Jenő-Gyuricza Dóra és Járai Máté- Járai Kíra páros helyett végül Dér Heniék kerültek a döntőbe az utolsó nagy hajrának hála. Ma már csak az volt a kérdés, hogy a Nyerő Páros 2020 címért melyik párral kell megküzdeniük, és az elmúlt hetek alatt kiderült: nagy meccsre számíthatunk. Rácz Jenő úgy tippelt, hogy erre az összecsapásra csak a fináléban kerül sor, mert meggyőződése volt: a Járai házaspárral vívják az utolsó csatát.

A Nyerő Páros facebook oldalán sokan úgy érezték, Heniéknek nem lenne ott a helye a döntőbe, és inkább csak egy utolsó körös szerencsén múlott az egész, ahogy az egész játékban is végig mások mentették meg a sokszor gyengén teljesítő párost. Saját szavazásunkon az nlc olvasói is őket tették az utolsó helyre, toronymagasan Rácz Jenőék vívták ki a nézők szimpátiáját, őket szorosan követték Járaiék, és Czutorék kiesése után sokan csalódottak voltak, amiért nem ők maradtak versenyben. 

Nyerő Páros 2020: ők hárman a dobogósok. Járai Kíra és Járai Máté, Dér Heni és Bakos Gergő, Gyuricza Dóra és Rácz Jenő (Fotó: RTL Klub)

Nyerő Páros 2020: ők hárman a dobogósok. Járai Kíra és Járai Máté, Dér Heni és Bakos Gergő, Gyuricza Dóra és Rácz Jenő (Fotó: RTL Klub)

A döntő előtti nagy összecsapáson a már jól ismert feladat következett: ki bírja tovább a megpróbáltatást? Rácz Jenőék és Járaiék is kaptak hideget-meleget, ezúttal szó szerint. Heni még el is sírta magát, annyira megsajnálta a didergő párosokat, közben azért izgult, hogy kivel állnak majd szemben a döntőben. 

A Járai házaspár nagyon jól állta a sarat, Dóri az elejétől nagyon remegett, és mindketten igyekeztek kitartani, az első egy órában úgy tűnt, hogy Máté és Kíra bármeddig bírja a játékot. Miközben hideg víz zuhogott rájuk, néha bekapcsolt a szélgép. 

“Milyen szép ez a történet valójában. Egy stabil pár és egy lány, aki nagyon bizonyítani akar a pasijának” – mondta Balázs a 75. percnél, amikor Dóri már nagyon remegett. Máté énekelt, táncoltak Kírával, miközben Jenő már szerette volna feladnia  játékot, mert úgy érezte, nem nyerhetnek. Végül másfél óránál már állandóan fújt a szél, és Kíra végül feladta, bár Máté már korábban mondta neki, hogy nyugodtan lépjenek le a dobogóról. 

Végül kiderült ki a harmadik: Járai Máté és Járai Kíra a Nyerő Páros bronzérmesei

Járai Máté és Járai Kíra a Nyerő Páros bronzérmesei

Járai Máté és Járai Kíra a Nyerő Páros bronzérmesei

Lesz mit nézni a Nyerő Páros után is: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top