nlc.hu
Sztárok

Szexuális szokásairól vallott Varga Viktor

Szexuális szokásairól vallott Varga Viktor: „Legyen kötelező, aztán úgyis belejön az ember”

Az énekes mindig kimondja, amit gondol.

Pálmai Anna, Lakatos Márk és Varga Viktor voltak Istenes Bence műsorának vendégei. A téma a szexre terelődött, arról vallottak a meghívottak, hogy ki, mennyire őszinte, ha a szexualitásról, a párkapcsolatról van szó – szemlézte a 24.hu.

Varga Viktor

Fotó: IstenEst

Varga Viktor nyíltan beszél ezekről a témákról, ami állítása szerint sokszor gondot okoz a kapcsolatában is. „Szimplán meg kell mondani, hogy én ennyit akarok veled szexelni, egy héten minimum hármat. Legyen akkor kötelező, és aztán úgyis belejön az ember. Érted, befekszel az ágyba és hulla fáradt vagy… Az elkezdés nehéz, de aztán már tök jó lesz. Vagy akkor engedd szabadon a csajt, és hadd csinálja más is” – kezdte az énekes, majd hozzátette, az ember alapvetően nem monogám természet. 

„Nyilván a nőknél egész más az ügy, mert ott biológiailag egy olyan funkció van, hogy minél jobban birtokold az alfahímedet. De a férfiaknál teljesen az ellenkezője a történet, mert ott pont a szélesség és a magvetés a lényeges, mint ahogy minden növényél, állatnál és mindennél, ami ezen a bolygón van” – részletezte a hamarosan induló Párharc szereplője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top