nlc.hu
TV-sztárok

Október 17-től indul a Párharc a TV2-n

Október 17-től indul a Párharc a TV2-n

Már csak néhány nap, és kezdetét veszi 8 vakmerő sztárpáros életének talán egyik legnagyobb közös kalandja, a Párharc!

A TV2 legújabb napi realityje Kulcsár Edinával és Varga Márk G.w.M-mel, Gáspár Evelinnel és Varga Attilával, Varga Viktorral és Zsembera Liliánával, Chris Tanoh „Csokival” és Egedi Heddával, Heatlie Dáviddal és Heatlie Dórával, Aryee Claudia Dedei „Tücsivel” és Sofron Istvánnal, Monoki Lehellel és Gyenesei Leilával, illetve Gaál Noémivel és Bán Tamással startol el. S, hogy a végén ki lesz az az egy páros, aki az összes próbatételt teljesítve a dicsőségen túl a fődíjat is bezsebeli, hosszú, küzdelmes menetelés után derül majd csak ki. Nem adják ingyen a győzelmet, és a játékosok csupán egyvalakire számíthatnak biztosan, a párjukra.

Párharc TV2

Fotó: TV2

A műsor egy komoly verseny és vetélkedő egyben. A párok egy villában élnek, és különböző játéktípusokon vesznek részt, ciklusokra osztva. A bátorságpróbán a kitartásukat, és ügyességüket bizonyíthatják, másnap jön az összecsapás, ahol sokkal kiélezettebb versenyhelyzetben mérettetnek meg. Ennek a két játéknak az összesített eredménye alapján, aki a legrosszabb helyen végez, az egyik biztos párbajozó lesz. Párbajellenfelét pedig a bentlévők szavazzák meg. A szerb licencen alapuló formátumban kiélezett versenyhelyzet és kiszámíthatatlan, fordulatokkal teli történet garantálja a folyamatos izgalmakat. Amelyek mellett természetesen szórakoztató pillanatokra is számíthatnak majd azok, akik figyelemmel kísérik a műsort.

A Párharc műsorvezetője Stohl András lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top