nlc.hu
TV-sztárok

Párharc: Monoki Lehel és Gyenesei Leila esett ki

Párharc: Monoki Lehel és Gyenesei Leila búcsúzott a versenytől

Örülnek, hogy nem szövetkeztek, így – véleményük szerint – nincs szégyellnivalójuk.

Pénteken kiderült, hogy Monoki Lehel és Gyenesei Leila már biztos párbajozók a Párharcban, az ellenfelük személyére azonban csak a hétfői adásban derült fény. Egy kisebb összeesküvés után Sofron István és Tücsi volt a másik pár, akik a kiesés ellen küzdhettek. Végül az Exatlon műsorvezetője és a párja esett ki, nyilatkoztak a párbaj után.

Monoki Lehel és párja a Párharcban

Fotó: Trenka Attila/solwee

„Ilyenkor az emberben van egyfajta csalódottság, hiszen ahogy a játék legelején is kimondtam, szerettük volna megnyerni, meg minél tovább menetelni. De arra azért büszke vagyok, hogy mi tényleg tisztán játszottunk” – mondta Leila.

„Nem voltunk benne ármánykodásban, nem hazudtunk senkinek sem, mi olyanok voltunk ebben a játékban, mint az életben is. A legtöbb nehezítést és szavazatot is mi kaptuk, viszont soha nem érkezett olyan kritika, hogy minket nem szeretnének, vagy konkrét ok, hogy miért érkeztek, úgyhogy valószínűleg erősnek találtak minket” – vélekedett Lehel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top