nlc.hu
TV-sztárok

Gyenesei Leila kockás hasa

Megmutatta kockás hasát Gyenesei Leila

Az egykori öttusázóról edzés közben készült fotó.

Gyenesei Leila csapatvilágbajnok magyar öttusázónak mindig is élete része volt a sport. A mai napig sokat edz, pedig évekkel ezelőtt visszavonult. Korábban elmondta, a lételeme a mozgás, sosem tudna felhagyni vele. Edzés közben posztolt egy fotót magáról, amelyen megmutatta kisportolt testét.

Gyenesei Leila

Fotó: Instagram

Még egy kis motivációt és tanácsot is adott a követőinek. „Kedvenc edzésmódszerem, az erő-állóképesség fejlesztése! Hogy miért? Mert hatékony, változatos, bárhogy kombinálhatod, jót tesz az idegrendszerednek, miközben a vázizomzatodat is alakíthatod, amely elengedhetetlen az aktív és egészséges élethez. És ahogy én csinálom: A folyamatos futást szakítom meg az erőfejlesztő gyakorlatokkal. Ami például így nézhet ki, 10 perc futás után, 5 perc saját testsúlyos erősítés következik, amit 4-szer egymás után ismételve jön ki az egy órás edzés. A monotonitás az egyik legnagyobb ellenségem. Akkor marad meg a motivációm, ha nem unom meg azt, amit csinálok” – írta közösségi oldalán Monoki Lehel párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top