nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi viccelődött egyet Miller Dáviddal

Szabó Zsófi Miller Dávidnak: „Nekem te a sor végén vagy”

A Reggeliben az volt a téma, ki mennyire szereti a munkahelyét.

A műsorban többek között arról beszélgettek, hogy egy kimutatás szerint a magyarok jelentős hányada elégedetlen a munkahelyével. Szabó Zsófi erre reagálva elmondta, ő személy szerint kifejezetten elégedett, és nagyon szeret bejönni a kollégáihoz. A mondat után Miller Dávidhoz fordult.

„Hát, amikor te vagy, kevésbé, de mindegy” – mondta nevetve Millernek, aki ezt követően kérdezgetni kezdte Szabót, tényleg igaz-e ez a kijelentés. „Figyelj, többen vagyunk itt műsorvezetők, és végül is te nekem a sor végén vagy ” – válaszolta a dögös műsorvezető, mire Miller azt felelte, megszokta már a dolgot, hiszen a tornasoroknak is mindig a végén helyezkedik el. Íme a jelenet:

Korábban felröppent az a pletyka, hogy Szabó Zsófi és Miller Dávid között izzik a levegő, ám eddig egyikük sem reagált a témában. Szabó a Shane Tusuppal való viharos szakítása után kijelentette, hogy idén szeretne szingli maradni, és igyekszik távol tartani magát a szerelemtől.

Szabó Zsófi és Miller Dávid

Fotó: Reggeli

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top