nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi mindig egy ágyban alszik a kisfiával

Szabó Zsófi a mai napig egy ágyban alszik a kisfiával, és erre jó oka van

A műsorvezető Peller Anna társaságában a Reggeli mai adásában egy babaalvási tanácsadóval beszélgetett, így jöttek szóba a saját alvási szokásai is. Meglepő dolgot árult el magáról.

Szabó Zsófi magát engedékeny szülőnek tartja, és valószínűleg ez is közrejátszhat abban, hogy a mai napig egy ágyban alszik a kisfiával, Mendellel. Az ő szülei annak idején vele sokkal szigorúbbak voltak, és hagyták őt sírni ahelyett, hogy maguk mellé vették volna az ágyukba – foglalta össze a Blikk.

Én emlékszem arra, hogy sírok

– mesélte az adásban a gyerekkori traumájáról a műsorvezető, hozzátéve, hogy az édesanyja később elmesélte neki, hogy még rá is csukták az ajtót.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi egy tavalyi gála vendégeként (Fotó: Profimédia)

Szabó szerint ez ugyan a régebbi rendszerben még teljesen elfogadottnak számított, ma már kevésbé az, ezért nem is akar erre az útra lépni.

Peller Anna Zsófihoz csatlakozva elmondta, hogy ő is sokáig aludt együtt a kislányával, bár nála ez otthonról hozott minta volt: tizenéves koráig a szüleivel aludt egy ágyban. „Hát az én fiam is velem alszik még, pont ezért” – zárta le végül a témát Szabó Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top