nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi újra a TV2-nél

Szabó Zsófi visszatér a TV2-höz – kiderült, melyik műsort kapja meg az RTL-nél felmondott tévés

Karácsony előtt távozott az RTL-től, hamarosan újra képernyőn.

Szabó Zsófi visszatér a TV2-höz, a Mokka új műsorvezetője lesz – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, emellett más TV2-s műsorral kapcsolatban is felmerült az RTL-től tavaly decemberben távozó tévés neve. A Mokkához amúgy a napokban már alá is írt.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi az RTL Activity című műsorában – Fotó: Sajtóklub

Mint a Blikk megjegyzi, a műsorvezető TV2-höz igazolása azért is meglepő, mert a híresség alig néhány hete még teljesen más jövőbeni terveket vázolt fel, sőt akkor arról is beszélt a közösségi oldalán, hogy nem ragaszkodik a képernyőn való szerepléshez.

Szabó Zsófi amúgy éppen a TV2-n vált országosan ismertté, amikor is 2009-ben a Jóban Rosszban című sorozat szereplője lett.

A tévés tavaly december 22-én jelentette be, hogy távozik az RTL-től, amit akkor a következőkkel indokolt: „Az elmúlt két évben már megfordult a fejemben, hogy változást szeretnék, új kihívásokat, de a stáb szeretete és az a lehetőség, hogy bárkivel, bármikor, bármiről beszélgethetek, egy nagyfokú szabadságot adott nekem. És egy ideje ez megváltozott. Úgy érzem, elfáradt most ez a lelkesedés egy kicsit a részemről.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top