nlc.hu
Szabadidő

Pápai Joci is az RTL-nél folytatja

Majkával együtt Pápai Joci is az RTL-hez igazolt

A két barát együtt folytatja tovább, csak éppen egy másik csatornánál.

Röviddel azután, hogy Majka bejelentette, távozik a TV2-től és az RTL csapatában folytatja tovább, barátja és zsűritársa, Pápai Joci elárulta, hogy követi őt.

„Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik”

– nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, majd a második igazolásról a következőket mondta:

„Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében.”

Annak, hogy továbbra is együtt dolgozhatnak, természetesen mindkét sztár nagyon örül, ez valószínűleg senkit nem lep meg. 

„Testvérem!! Isten hozott téged is az RTL-nél!! Mivel 20 éve «együtt hajtunk, együtt halunk», nélküled nem mentem volna sehova!” – írta közösségi oldalán Majka.

„Petike, ha azt hitted, hogy csak a Te képességeid lehetnek olyan szinten, hogy átszerződj az RTL-hez, akkor nagyon nagyot tévedtél, hiszen képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem!” posztolta Pápai Joci.

Az énekes azt is megjegyezte, nagyon sok jó embert ismert meg az évek során a TV2-nél. „Ami a stábot illeti egy nagy családként lélegeztünk együtt, vigyázzatok magatokra!” – tette hozzá.

Majka és Pápai Joci

Fotó: TV2

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top