nlc.hu
Sztárok

Majka döntése

Váratlan bejelentés: Majka visszatér az RTL-hez

Új kalandokat keres.

Majka a Facebook-oldalán egy posztban jelentette be, hogy távozik a TV2-től. Az írásában kifejtette, hogy több dolog is áll a váltás hátterében, ám az egyik legfontosabb, hogy új dolgokra vágyik. 

„Mondhatnám, hogy könnyű menet volt, de nem volt az…(!) 16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érezzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba. Minden volt kollégámnak köszönöm az elmúlt időszakot, sok nagy sikert, és boldog karácsonyt kívánok!” – közölte a híresség. Majka, azaz Majoros Péter a Való Világ első szériájában tűnt fel. 2010-ben szerződött a TV2-höz, ahol azóta is dolgozott. 

Majka

Majka (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top