nlc.hu
Szabadidő

Majka utódai

Kiderült, kik lesznek Majka és Pápai Joci utódai a TV2-nél

A csatorna megtalálta a Zsákbamacska új műsorvezetőit.

Ahogy korábban megírtuk, Majoros Péter Majka és Pápai Joci távozott a TV2-től. Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója a Borsnak beszélt a jövőről, a nyilatkozatából pedig kiderült, hogy a Kísértés című reality forgatása mellett megtalálták azokat a hírességeket, akik pótolják a távozókat.

Majka

Majka (Fotó: TV2)

„Úgy döntöttünk, hogy két műsorvezető-párosa is lesz a Zsákbamacskáknak. Az egyik ilyen Szente Vajk és T.Danny, a másik páros pedig Marics Péter és Pető Brúnó. Nagyon örülünk a választásnak, hiszen ezekkel az új műsorvezetőkkel több fiatal nézőt érhetünk el és így, még sikeresebb lehet a Zsákbamacska, mint az előző évad” – nyilatkozta a lapnak Pavel Stanchev. 

Tilla így beszélt Majka TV2-s távozásáról

„Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel. (…) Majkával persze a barátságunk nem szakad meg, találkoztunk már azóta, fogunk is. De ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy elment”vallotta be korábban szintén a lapnak Tilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top