nlc.hu
Sztárok

Tilla Majka távozásáról

Tilla Majka TV2-s távozásáról: „Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel”

Kitálalt a műsorvezető.

Tillát nagyon megviseli, hogy műsorvezetőtársa és egyben jó barátja, Majka elhagyta a TV2-t. Ugyan a barátságuk nem szakad meg a csatornaváltás miatt, ám Tillának még nem sikerült Majka távozását teljesen feldolgoznia. Minderről a Borsnak vallott a műsorvezető.

Tilla és Majka,

Tilla és Majka: több műsort is vezettek együtt, de jó barátok is – Fotó: Sajtószoba

Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel. (…) Majkával persze a barátságunk nem szakad meg, találkoztunk már azóta, fogunk is. De ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy elment” – vallotta be a bulvárlapnak Tilla.

A műsorvezető amúgy még nem adta fel a reményt, hogy később újra együtt dolgozhassanak. „Nagyon szeretném, ha vezetnénk még együtt műsort, ha összekerülnénk” – jegyezte meg.

Tilla egyébként január 22-én egy új műsorral tér vissza a képernyőre, ő vezeti a Kincsvadászok című műtárgy-kereskedő show-t, amelyben régi családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat a műkereskedő szakma legjobbjaival.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top