nlc.hu
Szabadidő

A TV2 programigazgatója: "Majka távozása várható volt"

A TV2 programigazgatója Majka távozásáról: “Természetes, hogy az arcaink értékesek az utánunk következőknek”

Fischer Gábor, a TV2 csoport igazgatója hosszú interjút adott az Indexnek, melyben arra is reagált, mit szól ahhoz, hogy Majoros Péter 13 év után a konkurenciához igazolt. Fischert nem lepte meg a hír, szerinte Majka távozása várható volt.

Fischer Gábor programigazgató diadalittas interjút adott az Indexnek a TV2 csoport 2023-as évéről, melyben természetesen arról is mesélt, mi várható tőlük a 2024-es esztendőben. Az interjú legaktuálisabb részét azonban az adta, hogy rákérdeztek Majka távozására is, ami karácsony előtt a legnagyobb hír volt a hazai televíziózásban.

Majka

Majoros Péter a Wonka című film premierjén (fotó: Profimédia)

A programigazgató látszólag nem akarta túl jelentősnek beállítani a távozás hírét, mondván az ilyen átigazolások egyrészt gyakoriak, másrészt egy műsor sikere csak részben áll a műsorvezetőn, számos egyéb komponens kell ahhoz, hogy szeressék a nézők.

A távozása tulajdonképpen bármikor várható volt, mert tudtam, hogy rendszeresen tárgyal a versenytársunkkal.  De mindenképpen szeretném megköszönni neki az elmúlt 13 év munkáját.

Fischer arra is célzott az interjúban, hogy szerinte Majkának akár a 2024-ben újra visszatérő X-Faktorban is szerepet szánhat a konkurens, mert látták, hogy a műsorvezető mennyire jól helytállt a tehetségkutatóik zsűrijében az elmúlt évek során.

Jelen piaci helyzetben teljesen természetes, hogy az arcaink értékesek az utánunk következőknek, és a műsoraink, a stratégiánk adják az inspirációt.

Elmondta, hogy az RTL figyelése helyett ők inkább magukra fókuszálnak, tovább dolgoznak az újításokon, a friss arcok, azaz a talentek és a tévés szakemberek építésén. A Zsákbamacska 2024-ben új műsorvezetőkkel tér vissza, a nevek bejelentése már januárban várható.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top