nlc.hu
TV-sztárok

Szabó Zsófi a Jóban Rosszban sorozatban

Emlékszel még? Így debütált Szabó Zsófi a Jóban Rosszban sorozatban

Szabó Zsófi 21 éves volt, amikor csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához.

Szabó Zsófit már 2009 óta láthatjuk a képernyőn, akkor csatlakozott a TV2 Jóban Rosszban sorozatához, ahol öt évig Betty Tanakis szerepében nézhettük.

Szabó Zsófi a Jóban Rosszban sorozat szereplője

Zsófi 21 évesen került a TV2 napi sorozatába. (Fotó: solwee/Gálos Mihály Samu)

2014-ben átszerződött az RTL klubhoz, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen!, majd az X-Faktor és az After X műsorokban láthattuk. Azóta pedig szinte folyamatosan a képernyőn van, többek között a Reggeli című műsor állandó műsorvezetője, emellett pedig rengeteg szórakoztató műsorban is feltűnt az elmúlt években.

Mostanában leginkább a magánéletével került Zsófi a címlapokra. A műsorvezető emellett rengeteget fogyott, a rendszeres futás-lovaglásnak köszönhetően pedig izmosabb, mint valaha.

Szabó Zsófi a Jóban Rosszban sorozatban

Szabó Zsófi kolléganőivel. (Fotó: Gálos Mihály Samu/solwee)

Magánélete hullámvölgyektől nem mentes, ő maga is bevallotta, hogy az elmúlt időszak nem volt könnyű a számára.

„A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem legfontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Mennyivel könnyebb lenne egy szebb képet festeni magamról, ha ismernék ezt az oldalamat. Nagyon közlékeny ember vagyok, szívesen beszélek az érzéseimről, de az a 14 év, amit már eltöltöttem a médiában, sokkal óvatosabbá, zárkózottabbá, ugyanakkor erősebbé is tett” – nyilatkozta a Joy magazinnak Szabó Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top