nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi először nyilatkozott a szakítás óta

Szabó Zsófi: „A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak”

A műsorvezető sokkal zárkózottabb lett, nem teregeti ki a magánéletét.

A sok boldogságot sugárzó közös fotó után derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, hogy felbontotta jegyességét Szabó Zsófi és Shane Tusup. A pár idén nyárra tűzte ki az esküvőt, ám végül nem jutottak el az oltárig. A műsorvezető azóta nem nyilatkozott, sőt, mindenkit megkért, hogy ne is faggassák a szakítással kapcsolatban. Most sem árult el részleteket, de az érzéseiről beszélt a JOY magazin legújabb számában.

Szabó Zsófi

Fotó: Fülöp Dániel / Central Médiacsoport / Central

„A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem legfontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Mennyivel könnyebb lenne egy szebb képet festeni magamról, ha ismernék ezt az oldalamat. Nagyon közlékeny ember vagyok, szívesen beszélek az érzéseimről, de az a 14 év, amit már eltöltöttem a médiában, sokkal óvatosabbá, zárkózottabbá, ugyanakkor erősebbé is tett. Az elmúlt években emojikkal kommunikáltam. Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást. (…) Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól” – mondta a lapnak Szabó Zsófi. 

„De ez mit szült volna rögtön? Sok-sok szalagcímet: „Nincs jól, panaszkodik. Na miért nincs jól? Szép, fiatal, jól keres… Hol a gyereke?” Ördögi kör, mit osztasz meg, mit írsz ki közszereplőként. Egyébként tényleg jól vagyok, boldog vagyok, sosem panaszkodom. Nagyon szeretem a munkámat, nagyon jó emberek vesznek körül, vannak barátaim, ház a fejem fölött, kutyáim, lovaim, és végül, de nem utolsósorban, a legboldogabb édesanya vagyok” – zárta szavait Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top