nlc.hu
TV-sztárok

Orosz Barbara majdnem balesete

Orosz Barbi majdnem levágta az ujját élő adásban

Pachmann Péter közben rezzenéstelen arccal beszélt.

Az élő adás mindig rejteget magában némi izgalmat. Nem csak a műsorvezetőkön múlik, hogy amíg forog a kamera, minden zökkenőmentesen menjen, hiszen ők is emberek és senki sem tökéletes. Néha pedig hiába tesznek meg mindent, beüt a krach. 

Pachmann Péter, Orosz Barbara

Pachmann Péter, Orosz Barbara

A reggeli adások általában kivétel nélkül élőben mennek, így természetesen a bakik sem maradnak el. A Mokka műsorvezetői legutóbb akkor kerültek kicsit kellemetlen helyzetbe, amikor Horváth Éva kisfiával ment a műsorba, ám Alex figyelmét nem sokáig tudta lekötni a beszélgetés, ezért felfedezőútra indult a stúdióban. Szegény Éva pedig pánikolva rohant utána, amikor Alex egy esést követően sírva fakadt. 

Ma reggel Bay Éva vendégeskedett a Mokkában és egy sütőtökkrémlevessel készült. Orosz Barbi szeretett volna segíteni neki, ám ez majdnem az egyik ujjába került. 

„Barbi majdnem levágta az ujját, miközben mondtam ezt a felvezetőt” – mondta Pachmann Péter, mire Barbi hozzátette, csak ki akarta próbálni, milyen az új konyha. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top