nlc.hu
TV-sztárok

Peter Srámek életmódot váltott

Peter Srámekre a rajongói szóltak rá, hogy meghízott

Nem finomkodtak a fanok.

Peter Srámek különösen igényes a külsejét illetően. Azonban az elmúlt időszakban meggyűlt a baja azzal, hogy magára illessze a védjegyévé vált díszes zakóit, amiből több százat összegyűjtött az elmúlt években.

Peter Srámek

Fotó: Olajos Piroska

Az énekes ugyanis felszedett pár kilót, amit nem túl finoman jeleztek is neki a rajongók. 

A zakókon és a nadrágon vettem észre először. Az öltözködés terén és a színpadon. Nem is én vettem észre, hanem az emberek, a rajongók mondták, hogy hát Petikém, azért híztál egy kicsit. A szia helyett mondták, hogy híztam, az nem olyan kedves – kezdte a Mokkában az énekes, aki a hízás okaira is kitért. – Az ember folyton koncertezik, és az este a hűtő, vagy a benzinkút, gyorsan bekapni egy bagettet és megyünk tovább. Ilyenkor az ember nem tud figyelni rá, hogy háromóránként valami kicsit egyen. Nem tudtam figyelni. De most rákattantam egy módszerre, ami segít abban, hogy ilyen életstílus mellett tudjak enni és fogyok is. Nem kell agyon sem sportolni, mert nem is szeretek időt szakítani a sportra, ha van egy kis szabadidőm, akkor otthon pihenek.”

Peter elárulta, végül életmódváltásának alapjául gyógynövények szolgálnak, így a kedvenc falatjairól sem kell lemondania. „Ehetek mindent, édességet is, csak nem látszik rajtam. Szétbontja rajtam a zsírokat ez a cucc. A cukorszintemet helyrehozta, nem vagyok annyira fáradékony. Észrevettem, hogy a rajongók elkezdtek körülöttem fogyni, szintén ugyanezzel a módszerrel” – büszkélkedett az énekes, ugyanis már 10 kilótól sikerült megszabadulnia. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top