nlc.hu
Család

Peter Srámeknek elege van a Zámbó családból

Peter Srámek: „Amikor megjelenik valamilyen riport velem, aznap vagy másnap valaki felhív a Zámbó családból”

Az énekesnek elege van abból, hogy a Zámbó család állandóan számonkéri.

Peter Srámek 2014-ben tűnt fel a TV2 tehetségkutatójában, a Rising Starban, ahol harmadik helyig sikerült menetelnie. A nézők hamar megkedvelték a szerény, ám kétségtelenül tehetséges fiatalt, így Srámek nem tűnt el a műsor után sem. Koncertezni kezdett, mellette pedig más műsorokban is szerepelt, és magyartudását is felfejlesztette annyira, hogy már az akcentusa is alig észrevehető. Az énekes bálványának, Zámbó Jimmynek köszönhetően döntött úgy, hogy megtanul magyarul.

Peter Srámek

Peter Srámek (Fotó: Palikék világa by Manna)

A Zámbó család a kezdetekben támogatta Srámek karrierjét, mert énekhangja nagyon hasonlít a tragikus sorsú énekesére. Olyannyira, hogy A Király című sorozatban is az ő hangját hallhattuk, amikor éneklésre került sor. Azonban a műsor után több kritikát kapott amiatt, hogy Jimmy helyébe akar lépni. Azóta állandó a harc Srámek és a Zámbó család között, amiről most a Palikék világa by Manna című műsorban beszélt. 

„Az elején segítettek nekem, amit én hálásan köszönök nekik mindig, ahol csak lehetőségem van rá. Én teszem a dolgomat, nem foglalkozom semmivel és senkivel. Néha ők azt érzik, hogy én a koronát akarom elvenni Zámbó Jimmytől. Ha én nem dolgoznék annyit, amennyit dolgozom, és nem lenne tehetségem, akkor énekelhetném a Zámbó Jimmy-dalokat reggeltől estig, és a kutya sem lenne kíváncsi rám. Emellett nekem megjelent négy lemezem saját dalokkal – védte meg magát Peter, aki belefáradt az állandó magyarázkodásba, és abba, hogy bár ő nem szeretné magát senkihez sem hasonlítani, a Zámbó család mégis rendszeresen számonkéri, amivel szerinte csak a rajongók haragját vívják ki. – Amikor megjelenik valamilyen riport velem, én biztos vagyok abban, hogy aznap vagy másnap valaki felhív a Zámbó családból.” 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top