nlc.hu
TV-sztárok

Zámbó Krisztián újra beleállt Peter Srámekba

Zámbó Krisztián Peter Srámekről: „Egyszerűen nem tudom feldolgozni, amiket mond a kis srác”

Krisztián egy jó tanáccsal is ellátta az énekest.

Peter Srámek korábban kapott hideget-meleget, miután a Zámbó Jimmy életét bemutató fikciós filmsorozat megjelent, melyben ő énekli a legendás énekes dalait. Srámek nem tagadja, hogy a Zámbó család fedezte fel őt, a mai napig nagyon hálás nekik ezért. És az is tény, hogy nagy hatással volt rá Jimmy művészete, de azt a vádat, miszerint ő Zámbó Jimmy szeretne lenni, tagadta. 

„Ezúton szeretnék tiszta szívemből Krisztiánnak és a családjának sok sikert és boldogságot kívánni, ezzel lezárva az ügyet. Újrabeszéltük a dolgokat, rendeződni látszódik minden. Most már csak a következő koncertemre szeretnék koncentrálni, közben stúdiózom, nem unatkozom. A rajongóim szeretnek, mindig mellettem vannak, ez a legfontosabb nekem”mondta akkor az énekes.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián (Fotó: Trenka Attila)

Úgy tűnt, a két fél közötti vita ezzel lezárult, azonban Krisztián a minap közösségi oldalán hívta dalpárbajra Petert. IPeter Srámek! Állj ki velem erre a nótára. Kíváncsi vagyok. Ha tényleg jobban megértenek a felvidékiek és Magyarország, és te azt mondtad, hogy nem vagy felvidéki, hanem szlovák fiú… akkor add át ezt a dalt mindenkinek” – írta Zámbó Krisztián a Facebook-oldalán, majd törölte a bejegyzést, de a Bors megkeresésére elmondta, mi indította benne ezt a posztot. 

„Félreértés ne essék, nincs bennem irigység. Egyszerűen nem tudom feldolgozni, amiket mond a kis srác! Mindez csak hirtelen felindulásból jött, mert épp megláttam egy videót. Azóta leszedtem az oldalamról is a bejegyzésemet. Nem akarok ezzel tovább foglalkozni, de megvan a saját véleményem. Végignéztem Peter pályafutását, azt azonban nem vállalja fel, hogy hatalmas hátszéllel indult. Sokan nem ismerik őt, én viszont igen. A sikereinek örülök, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ez egy pillanat alatt el is múlhat. Én tizenhárom éve csinálom, az utolsó kis lakásba is elmentem, akár 5-6 ember előtt is felléptem ugyanolyan szívvel és lélekkel, mint amikor egy nagyobb színpadon állok. Ember maradtam, pedig 43 éves vagyok. Peter is becsülje meg, hogy Magyarországon elfogadták, ez csak egy jó tanács” – fogalmazott Krisztián. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top