nlc.hu
Sztárok

Peter Srámek lezártnak tekinti a vitát a Zámbó családdal

Peter Srámek rövidre zárta a Zámbó családdal való vitát

Peter Srámek lezártnak tekinti az elmúlt hetekben történt támadásokat.

Peter Srámek az utóbbi időben főleg azután kapott hideget-meleget, miután a Zámbó Jimmy életét bemutató fikciós filmsorozat megjelent, melyben ő énekli a legendás énekes dalait. Srámek nem tagadja, hogy a Zámbó család fedezte fel őt, a mai napig nagyon hálás nekik ezért. És az is tény, hogy nagy hatással volt rá Jimmy művészete, de azt a vádakat, miszerint ő Zámbó Jimmy szeretne lenni, tagadja – írja a Bors.

„Megtisztelő volt, hogy rám gondoltak a sorozathoz. Örömmel vállaltam, és százszázalékosan teljesítettem a feladatomat.  Ha annyira egyszerűnek tűnik Zámbó Jimmy dalokat énekelni, azt tudom mondani, mindenki csinálja utánam. Előadóművész vagyok, ez a munkám, és az a dolgom, hogy eleget tegyek a megkereséseknek. Arról végképp nem tehetek, hogy bennem látják és hallják Jimmyt, ezért pedig nem haragudhat rám senki. Jimmy egy volt, én Peter Srámekként próbálok érvényesülni abból, amit a legjobban szeretek: az éneklésből. A saját karrieremet szeretném építeni, nem magyarázkodni” – mondta Srámek, aki Zámbó Jimmy fiával, Krisztiánnal is beszélt.

Peter srámek vitája

Fotó: Olajos Piroska/fotocentral

„Ezúton szeretnék tiszta szívemből Krisztiánnak és a családjának sok sikert és boldogságot kívánni, ezzel lezárva az ügyet. Újrabeszéltük a dolgokat, rendezni látszódik minden. Most már csak a következő koncertemre szeretnék koncentrálni, közben stúdiózom, nem unatkozom. A rajongóim szeretnek, mindig mellettem vannak, ez a legfontosabb nekem” – mondta az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top