nlc.hu
Sztárok

Peter Srámek balesetet szenvedett

Peter Srámek Zámbó Jimmy autójával szenvedett balesetet

Több százezer forintos a kár.

Peter Srámek októberben tudatta a hírt, miszerint megvette példaképe, Zámbó Jimmy egykori autóját. Az énekest az elmúlt időszakban bőven érte támadás, amiért A Király című sorozatban ő énekli a legendás énekes dalait, ez pedig sokaknak nem tetszett. 

Peter Srámek

Peter Srámek (Fotó: Instagram)

Peter Srámek sokszor elmondta már, nagyon felnézett Jimmyre, és ha választhatna, akkor inkább nem énekelné a dalait, csak lenne még köztünk a Király. Éppen ezért sorsszerűnek érezte, amikor a tulajdonába került példaképe Mercedese. Azonban most rossz hírről kellett beszámolnia. 

Hétfőn épp vásárlásból hazafelé tartottam a főúton, majd egy csattanásra lettem figyelmes. A bal oldalról figyelmetlenül kanyarodott ki egy autó, és belém jött. A gumi szétrobbant, leszakadt a lökhárító és a sárvédő behorpadt. Nem sérültem meg, viszont a károm óriási, több száz ezer forintba fog kerülni a javítás – kezdte a Ripostnak az énekes, aki hozzátette, személyisérülés nem történt és egy szerelő barátja egyből a segítségére sietett. – Van egy autószerelő jó barátom, ő sietett a segítségemre, mert nem tudtam lábon hazavinni az autót. A vétkes sofőr azonnal elismerte a hibáját, kitöltöttük a megfelelő papírokat, már folyamatban van az ügyintézés. Szeretném, ha minél hamarabb elkészülne, hiszen az autó nekem is létszükség, a mindennapokban használom. A menedzseremnek van autója, így meg tudjuk oldani, ha fellépésre kell menni. De nem szeretek senkitől függeni, így átmenetileg az autó hiánya problémát okoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top