nlc.hu
Sztárok

Peter Srámek énekhangján szólal meg Zámbó Jimmy

Beteljesült álom: Peter Srámek énekhangján szólal meg Zámbó Jimmy A Király című sorozatban

Bár A Király című sorozatban Olasz Renátó és Nagy Ervin alakítja Zámbó Jimmyt, amikor Jimmy énekelni kezd, már Peter Srámek énekhangját halljuk. És nyoma sincs az akcentusnak.

Múlt pénteken az RTL szigorú titoktartás mellett levetítette a sajtó egy részének a lassan már 4-5 éve készülő Jimmy-sorozatának első epizódját, amin az nlc is jelen volt. A vetítés sok nézője értett egyet abban, hogy Olasz Renátó fiatal Jimmyjét remekül eltalálták, ám volt bennünk egy kérdőjel: vajon Olasz Renátó tényleg ennyire jól tudja hozni Zámbó Jimmy énekhangját, vagy valami trükk van ebben. Kiderült: az utóbbiról volt szó, és a titokról nem más rántotta le a leplet, mint Joós István, aki a Magneoton kiadó egyik alapítójaként sokat tett azért, hogy Zámbó Jimmyből a kilencvenes évek Magyarországának legnagyobb popsztárja legyen.

Peter Srámek

Részlet Peter Srámek Hová tűnt az álmom című klipjéből

Joós István a vetítés után elmondta, hogy Peter Srámek az egyik legnagyobb Jimmy-rajongóként és kiváló énekesként már régóta jól tudja hozni a Király énekstílusát, de a sorozat miatt sokat kellett dolgozniuk vele azon, hogy a maradék kis szlovák akcentusa is eltűnjön, és egyetlen nézőnek se tűnjön fel a sorozat nézése közben. Jelentjük: sikert arattak. A vetítésen Zámbó Krisztián is részt, és a látottak/hallottak alapján nagyon elégedettnek tűnt.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top