nlc.hu
Sztárok

Peter Srámek koronázása Amerikában

Peter Srámek Jimmyvel ellentétben fellépett Amerikában, és még meg is koronázták

Zámbó Mariettának nem tetszik, hogy Peter Srámek Jimmy babérjaira tör.

Zámbó Jimmy egyik legnagyobb álma volt, hogy zenei karriert fut be Amerikában, egyszer azt nyilatkozta, hogy három évig élt a tengerentúlon. A Király című sorozat készítői utánajártak, igaz volt-e ez az állítás, de Jimmy útlevelében nem találtak amerikai vízumot, amely nélkül nem lehetett volna kiutazni – mondta Kovács Dániel Richárd, A Király című sorozat főrendezője a Fókuszban.

Herman Péter, az RTL drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgató producere szerint Jimmy az Egyesült Államokban nyaralni volt a családjával, és Krisztiánnal is.

Nem találták annak nyomát, hogy ott élt volna, és zenészként alkotott volna.

Peter Srámek, aki egyrészt felénekelte a szériához írt új dalokat, másrészt ő volt Olasz Renátó és Nagy Ervin énekhangja, viszont most tényleg kapott egy lehetőséget Amerikában, oda, ahová Jimmynek sosem sikerült eljutnia fellépni.

„Van egy nagyon jó rajongóm, aki szeretett volna a szülinapján látni engem. Emellett vannak kint ismerősei, akik szerveznek bulikat kint. És akkor sikerült. Meghallgatták a dalaimat, tetszett nekik a műsor. És mondták, hogy ha már kint leszek New Yorkban, nagyon nagy kár lenne, ha nem énekelnék ottani magyaroknak” 
– árulta el a Fókusznak Peter Srámek.

Péterért egy limuzint is küldtek, és egy koronát is tettek a fejére, ami igencsak kiverte a biztosítékot Jimmy nővérénél.

Még öcsém sem tette a magára a koronát! A közönség nevezte Királynak! 

 

– mondta Zámbó Marietta az idei Jimmy Emlékkoncerten.

„Én biztos vagyok abban, ha Jimmy most még élne, ő Amerikába lehet, hogy nem csak kijött volna énekelni, hanem lehet, hogy már Amerikában is sztár lett volna. Képes volt rá, abszolút. Én örülök, hogy legalább a dalait el tudtam vinni New Yorkba, és egy kicsit hozni az embereknek azt, amit sajnos már nem tudnak megkapni Zámbó Jimmytől – tette hozzá Srámek, akit sokszor ért már a vád, hogy Jimmy akar lenni.

Peter Srámek megkoronzásáa

Fotó: Peter Srámek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top