nlc.hu
Sztárok

Durvul Alekosz és Peter Srámek vitája

Már a Zámbó család is megszólalt Alekosz és Peter Srámek vitájában

Üzent a Király egyik rokona a viszály kapcsán.

Mint arról beszámoltunk, Alekosz a napokban Peter Srámekbe kötött bele, mondván Zámbó Jimmy egykori autójával “villog”, valamint Srámek menedzserének is nekiment. A fiatal énekes azonban durván kiosztotta az egykori VV-győztest. Most azonban új taggal bővült a csörte: Zámbó Jimmy egyik családtagja is beszállt a vitába, és állítólag mindenben osztja Alekosz véleményét – tudta meg a Bors.

Alekosz

Alekosz szerint múzeumban lenne a helye Zámbó Jimmy autójának – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

“A bejegyzésemet követően keresett meg Jimmy egyik rokona. (…) Teljes mértékben kiállt mellettem. (…) Állítása szerint a Zámbó-családnak már többször volt konfliktusa az illetővel (Peter Srámek menedzserével – szerk.), épp a minősíthetetlen stílus miatt, amit jómagam is sérelmeztem” – mesélte a bulvárlapnak az egykori valóságshow-sztár, akit hamarosan az Ázsia Expressz új évadában láthatunk.

Alekosz amúgy korábban a horgászokat bőszítette fel, a drogbotrányba keveredett magyar énekesnőt is keményen kritizálta, sőt VV Bécibe is beleszállt, akárcsak Joshi Bharatba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top