nlc.hu
TV-sztárok

Alekosz is beleszállt VV Bécibe

Alekosz is beleszállt VV Bécibe

Young G, azaz VV Béci nemrég elmondta a véleményét Baukó Éváról, amit Alekosz sem tudott annyiban hagyni – szúrta ki a Bors.

Young G, azaz VV Béci feleségét, Norinát nagyon sok kritika éri a Nyerő Páros című műsor miatt. Baukó Éva is megfogalmazta véleményét a sztárpárról, amit Béci sem tudott szó nélkül hagyni:

„(…) Kérlek járd végig a pszichiátria osztályt, ahova elfelejtettél menni, mert te még az orvosoktól is okosabbnak érzed magad! Édes, szerencsétlen, nyomorult nő… Egy szerencséd volt a VV-ben is… annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak, hogy miatta az lettél, aki ma vagy… egy senki!” – írta akkor Béci, amit Alekosz sem hagyott szó nélkül.

Béci és Alekosz vitája

Fotó: Birton Szabolcs/solwee

„Annak idején Friderikusznak megmondtam. Egy alomból valóknak nem megyünk. Ezért én most sem teszem. Nem megyek neki Bécinek. Rác Úr stílusát mindenki ismeri, az ország 2011-ben megbüntette azt. A családját ért folyamatos hányattatásai-betegségei miatt sajnálom őt. Kérem, mihamarább próbáljon meg visszailleszkedni a többségi társadalomba, az agresszivitást és a vulgarizmust kerülje, és a televíziózástól, mint számára teljesen ismeretlen fogalomtól, tartózkodni szíveskedjék. Inkább nyissa meg újra a pecsenyését! Oda szívesen elmegyek. Sok sikert, Béci! Nagy Alekosz: a Győztes” – írta Alekosz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top