nlc.hu
Életmód

Young G feleségét külseje miatt támadják

Mészáros Norina: „Tudtam, hogy bántani fognak emiatt” – Young G Béci feleségét külseje miatt támadják

Hosszú posztban állt ki saját maga mellett Norina.

Egy hete, hogy Young G Béci és felesége, Mészáros Norina csatlakozott a Nyerő Páros 6. évadához. Hiába érkeztek később a játékba, hamar felvették a fonalat, több feladatban is remekül teljesítenek, és nem egy párral kerültek már szóváltásba is

Mészáros Norina és Béci

Mészáros Norina és Béci (Fotó: Instagram)

A műsor előtt nehéz időszakon ment át a pár. Januárban Norinánál méhnyakrákot diagnosztizálták, ami miatt meg kellett műteni. Ugyan a műtét sikeres volt, és minden rákos sejtet eltávolítottak, természetesen mindkettőjüket megviselték a történtek, ennek ellenére örömmel vágtak bele az új kihívásba. A kommentelőket viszont sokszor nem érdeklik az előzmények és sokan a sztáranyuka külsejét kezdték el támadni. Béci Instagram-történetében védte meg kedvesét. Azt írta, Norina a leggyönyörűbb nő a világon és azt kívánja, hogy a rosszakarói csak annak a szenvedésnek a felét éljék át, amit ő. Norinát sem kell félteni, aki szintén beleállt a támadásokba. 

„Kedves »jóakaróim«! Valóban, a nyerő páros forgatásán még nem volt hű a külsőm a régihez. Veszélyeztetett terhesen hordtam ki a gyermekemet és a szülés után 3 hormonális műtétem volt, márciusban még azon izgultunk, hogy megmaradok-e és feltudom-e nevelni a gyermekemet. 2 nap(felkészülés) alatt az eltorzult külső, amit kaptam ettől a csúnya betegségtől, amit nem mondok ki, nem tudtam megváltoztatni, ma már azt tudom mondani, hogy kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba, de még mindig sokat kell dolgoznom rajta, de örülök, hogy legyőztem egy ekkora betegséget. Bár még nem telt el az a bizonyos 5 év tünetmentesség, de érzem, hogy nem lehet baj! A beköltözés ebbe a játékba 2 dolog miatt volt nehéz, a fő ok a gyermekem hiánya, a másik pedig, hogy az önbizalmam külsőleg 0 és tudtam, hogy bántani fognak emiatt, mert sok ember csak a szemét használja! Mindig csinos voltam és mindig is vágytam erre a műsorra, de nem így képzeltem el. Viszont az, hogy kapom a bántást, fáj a lelkemnek, de tudjátok, mit? Csináljátok meg utánam, úgy, hogy ne hagyjátok el magatokat és boldogok maradjatok!” – írja bejegyzésében Norina. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top