nlc.hu
Életmód

Feleségül vette gyereke anyját Young G Béci

Összeházasodott Young G Béci és szerelme, Norina: „A mennyország után a poklot is megjárjuk”

Az esküvő jól sikerült, ám ami utána következett, azt senkinek nem kívánják.

Young G Béci szerelme, Norina már a várandóssága korai szakaszában veszélyeztetett terhes volt, sokat volt kórházban is, leginkább nőgyógyászati problémák miatt. A kislányuk születése sem volt könnyű, utána hetekig kórházban voltak. Ami azonban ezután jött, az sokkolta a szülőket.

„Elbúcsúztam a méhemtől, nem lehet már több kisbabám, pedig szerettem volna! Szerencsésnek tartom magam, hiszen tavaly májusban megszületett az a gyermek, akire mindig is vágytam, ő az életem értelme! (…) Voltak pokoli nehéz pillanataim, amikor őrlődtem, haragudtam a világra és folyton azt kérdeztem, miért én? Nem érdemlem ezt meg, de elfogadtam. (…) 1 hétig leszek bent a kórházban, bevallom őszintén, rettenetes fájdalommal jár ez az egész, de a lelki része még nehezebb VOLT! Végigcsinálom, mert várnak otthon” – írta korábban Norina, aki a műtét előtt hozzáment gyermeke édesapjához, erről pedig a Story magazinnak meséltek. 

„Elképesztő érzés volt meglátni Norinát. Csodálatosan festett, a gyönyörű barna bőre tündökölt a hófehér ruhában, mindketten elérzékenyültünk. A szertartás polgári volt a szűk család jelenlétében. A kedvenc közös számunkra vonultunk be. (…) A korábbi házasságomban született kislányom, Napsugár hozta a gyűrűket, és Emese, Norina féltestvére fogta a fátylat. Már akkor elsírtuk magunkat Norinával, amikor vonult felém, és az egész szertartáson potyogtak a könnyeink, ahogy a tanúinknak is” – emlékezett vissza a nagy napra Rácz Béla.

Tudták, hogy január 18-án Norina bevonul a kórházba és nehéz műtét vár rá, ezért mindenképp szerettek volna előtte összeházasodni. Az életmentő beavatkozásról is beszéltek. „Tavaly Valentin-nap óta tart ez a kálvária… Most kivették a méhem, nem lehet több gyerekem, hiába szerettem volna. A kórház helyett otthon kéne lennem, hogy boldogan időt töltsek a kisbabámmal és a férjemmel. Most megint bent leszek egy kórteremben tíz napon át, pokoli fájdalmakkal. Dühös vagyok. Nem értem, miért történik ez, de a lényeg, hogy életben maradjak. Béla rengeteget segít, erőt ad. Ő álmaim férfija, a legjobb barátom. Csodálatos érzés, hogy férjemnek hívhatom” – részletezte Norina.

Kulcsár Edina és G.w.M első interjú

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top