nlc.hu
Baba

Mészáros Norina életmentő műtétje

Méheltávolító műtéten esett át Young G Béci felesége: „Elbúcsúztam a méhemtől, nem lehet már több kisbabám”

Még a várandóssága alatt találtak daganatot a méhszáján, emiatt többször is megműtötték Mészáros Norinát. Most egy utolsó nagy műtétre volt szükség.

Méheltávolító műtéten esett át Young G Béci felesége, Mészáros Norina. A fiatal édesanya a közösségi oldalán egy hosszú posztban számolt be a történtekről és vallott az érzéseiről – szúrta ki a Blikk.

Mészáros Norina

Mészáros Norina kálváriája a várandóssága alatt kezdődött (Forrás: Life TV / Van életünk – videó)

Mint a bejegyzéséből kiderül, már tavaly október óta tudta, hogy szükség lesz erre az életmentő műtétre, és amikor ezt megtudta – mint későbbi Insta-sztorijában bevallotta – összerogyott a párjával és órákig zokogtak. Immár elfogadta a sorsát, a történetével pedig szeretne segíteni másokon.

„Elbúcsúztam a méhemtől, nem lehet már több kisbabám, pedig szerettem volna! Szerencsésnek tartom magam, hiszen tavaly májusban megszületett az a gyermek, akire mindig is vágytam, ő az életem értelme! (…) Voltak pokoli nehéz pillanataim, amikor őrlődtem, haragudtam a világra és folyton azt kérdeztem, miért én? Nem érdemlem ezt meg, de elfogadtam. (…) 1 hétig leszek bent a kórházban, bevallom őszintén, rettenetes fájdalommal jár ez az egész, de a lelki része még nehezebb VOLT! Végigcsinálom, mert várnak otthon” – írta szívszorító vallomásában Mészáros Norina.

Olvass még Young G Béciékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top