nlc.hu
Életmód

Átkot vettek le Young G Béciről és Mészáros Norináról

Rácz Béláról és feleségéről, Norináról levették az átkot

Azóta csupa jó dolog történik Béciékkel.

Rácz Béla, azaz Young G Béci és felesége, Mészáros Norina rengeteg mindenen keresztül ment az elmúlt időszakban. Jót rossz követte. Összeházasodtak, majd kiderült, hogy Norinának méhnyakrákja van, megszületett a kislányuk, akivel többször kellett kórházba menniük. Mikor már minden jónak tűnt, valaki ellopta Norina Instagram-oldalát és pénzzel zsarolta őket. Ez lehetett az oka, amiért szakemberhez fordultak, hogy az átok le kerüljön róluk. Erről mesélt a rapper a TV2 Mokka műsorában. 

Young G

Young G Béci a Mokkában

„Tényleg így jött, hogy »Úristen, tuti elátkozott minket valaki«. Alapjába véve én a spiritualitást nagyon szeretem. Régebben, amikor magam alatt voltam, és a betegségek, nyilván az ember mindenhol keresi a kiutat, hogy hogyan lehetne ezt megoldani. Nagyjából hiszek is ebben az egész dologban. Viszont az átoklevevés nálunk is égből jött dolog volt. Van egy gyerekkori ismerősöm, és tudtam, hogy ő ilyet csinál, és felhívtam. Nem is kellett elmenni hozzá, mivel ismer. Először poénnak tűnt, de mellette, attól függetlenül, hogy az átok miatt kerestük meg, sokkal jobb dolgokat mondott, például, hogy mi előző életünkben is találkoztunk Norinával” – mesélte a rapper. Azt is elmondta, hogy ez olyannal is működik, aki nem hisz benne. A könnyedségen kívül nem érzett semmi extrát a procedúra után, de azt gondolja, hogy mivel minden szónak ereje van, így annak is, ha valaki leveszi a másikról a rákerülő átkot. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top