nlc.hu
Sztárok

Aggódó posztot tett ki Mészáros Norina: Kórházba került kislányuk

Young G kislánya kórházba került, borzalmas napot éltek át a szülők

Nem ez az első alkalom.

Young G Béci és felesége, Mészáros Norina ismét kislányukért, Rebekáért aggódhatnak. 

Young G

Young G és kislánya, Rebeka (Fotó: Instagram)

A rapper és felesége útja eddig is rögös volt. Miután Norina tavaly életet adott gyermekének, méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, ezért el kellett távolítani a méhét. Rebekával egy hónappal ezelőtt szintén kórházba rohantak Béciék, miután kiesett a hintából. Most azonban teljesen más miatt került be. 

Norina Instagram-történetében számolt be róla, hogy Rebekának húgyúti fertőzése lett. 

„Sokan érdeklődtök Rebeka iránt… Sajnos, húgyúti fertőzése van, így bent kell maradnunk jó pár napig a Heim Pál Kórházban, hisz vénásan kap antibiotikumot és infúziót a lányunk! Nem az orvosunk derítette ki a problémát, hanem anyai és apai megérzésünk, hogy itt más a baj a kis megfázás és fülgyulladáson kívül. Konkrétan ezek nincsenek, ezt kijelentette a kórházban lévő fül-orr-gégész. A tökünk tele van, hogy ismét a mi példánkból kell tanulni, és nekünk kell megtapasztalnunk és kiírnunk… Jó lenne már csak jó és pozitív dolgokat kitenni! Borzalmas nap volt a mai…” – írta Norina. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top