nlc.hu
Sztárok

Szakító-kibékülő sztárpárok

Sztárpárok, akiknek igazi szappanopera a szerelmi élete

Kezd követhetetlenné válni a "se veled, se nélküled" kapcsolatuk.

Idén sem volt hiány brazil szappanoperához hasonlatos szerelmi történetekben a celebvilágból. Egyes sztárpárok aktuális párkapcsolati státusza olykor már gondolkodóba ejti az embert. 

Zámbó Krisztián és párja, Takács Zsuzska - Forrás: TV2 / Mokka - videó

Van, hogy már a kommentelők is kiakadnak Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska sokadig szakításán-kibékülésén – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska kapcsolata már 12 éve tart, ám akárhányszor szakítanak, valahogy mindig visszatalálnak egymáshoz. Úgy tűnik, nem tudják elengedni egymás kezét. 2023-ban pont az év elején derült ki, hogy búcsút intettek egymásnak, ám másnapra világossá vált, hogy az énekes csupán hirtelen felindulásból jelentette be, hogy elválnak az útjaik. Ezután következett egy őrületes februári nap, melynek során a szerelmesek párkapcsolati státusza napszakonként változott. Mire eljött a március, újra összejöttek a szerelmesek. “Azt kijelenthetjük, hogy nehezen bírjuk egymás nélkül… Most elvagyunk, mint a befőtt”árulta el akkor Zsuzska. Krisztián pedig mindezt azzal a kijelentésével “fejelte meg”, hogy párkapcsolatfüggő.

Tavasz óta – úgy tűnik -, a szerelmes korszakukat élik, ráadásul májusban, amikor megnyílt a budapesti Madame Tussauds múzeum, ahol Zámbó Jimmy viaszbábúját is felfedték, Krisztián a következőket nyilatkozta: “Örülök neki, hogy a menyasszonyom találkozhatott vele ilyen szinten”.

young G, fotó: Sajtóklub

Young G Béci és Mészáros Norina állítja, a kapcsolatuk csupán olaszos – Fotó: Sajtóklub

Zámbóék párkapcsolatához hasonlóan Young G Béci (Rácz Béla / VV Béci) és Mészáros Norina házassága sem mentes hullámvölgyektől. A rapper nyáron heteken át Kanadában turnézott a családja nélkül, a felesége pedig elárulta, hogy “szükségük van a távolságra, mert mostanában sokat veszekedtek”. A rajongók ekkor arra gyanakodtak, hogy válságba kerülhetett a kapcsolatuk. Ám Béci hazatérése után nagy volt a boldogság, szóval csak “pillanatnyi mosolyszünetről” lehetett szó.

Pár héttel később azonban a rapper megdöbbentő mondandót posztolt, miszerint utálja az életet, soha többet nem akar másoknak megfelelni, és egyedül maradt. Norina ekkor elismerte, hogy vannak veszekedések köztük, Béci pedig addigra már megbánta az elhamarkodott kijelentését.

Októberben ismét felröppent a válásukról szóló pletyka, mivel annyira hajba kaptak, hogy Norina ki is törölte Facebook-ismerősei közül a férjét, sőt le is tiltotta. Ám mint kiderült, nem ez az első alkalom: amint összevesznek, a rapper felesége így áll rendszerint bosszút Bécin.

Novemberben végül tiszta vizet  öntöttek a pohárba: elárulták, az ő fejükben is megfordult már a szakítás gondolata – ráadásul többször is -, ám ez csak ideig, óráig tart. Norina elárulta, hogy általában még aznap megbeszélik a dolgokat, és igyekeznek együtt dolgozni azon, hogy a helyes mederbe tereljék a kapcsolatukat. 

L.L. Junior és Dárdai Blanka a Glamour gálán (Fotó: Trenka Attila)

L.L. Junior és Dárdai Blanka a 2023-as Glamour gálán – Fotó: Trenka Attila

L.L. Junior és a 18 évvel fiatalabb Dárdai Blanka kapcsolata sem zökkenőmentes. Majdnem egy évig alkottak egy párt (tavaly novemberben vállalták fel egymást a nyilvánosság előtt is), azonban ez idő alatt több alkalommal is szakítottak. A legelső mosolyszünet az év elején volt, amikor a rapper Dominikára utazott több hétre, később viszont kiutazott hozzá Blanka. Februári hazajövetelüket egy újabb szakítás követte, miközben folytatódott L.L. Junior és volt felesége, Kinga között a kislányuk ideiglenes elhelyezésének bírósági rendezése. 

Májusban azonban ismét együtt mutatkoztak egy nyilvános eseményen, ez pedig nem jelenthetett mást, minthogy újra összejöttek. A békülés pedig ezúttal olyan komoly volt, hogy a pár már a rapper kislányával is közös programokat szervezett. Júniusra azonban ismét hullámvölgybe került a kapcsolatuk: mindketten kikövették egymást a közösségi oldalakon, ráadásul Blanka a közös képeket is törölte. “Ebben az egy évben 10 évet öregedtem/értem… voltak benne meredekebb részek is. Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk”vallotta be akkor az énekesnő. Júliusban úgy tűnt, tényleg véglegesen szakítottak. L.L. Junior tett pontot az “ügy” végére: “Neked meg sok boldogságot kívánok és köszönök mindent!”  – üzente Blankának.

Akkor úgy tűnt, az ő történetük itt már tényleg véglegesen lezárult, ám novemberben ismét szent lett a béke közöttük. Úgy tudni, azóta is párt alkotnak annak ellenére, hogy a rapper olykor az exnejével is randizgatott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top