nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián vallomása

Zámbó Krisztián bevallotta: „Pár­kap­cso­lat­­füg­gő vagyok”

A zenész elismeri, nehéz neki egyedül.

Zámbó Krisztián a legtöbbször azért szerepel az újságok címlapjain, mert már tíz éve élnek Takács Zsuzskával se veled, se nélküled kapcsolatban. Sokszor szakítottak, majd nagy csinnadrattával kibékültek, megtörtént az eljegyzés, családtervezés, majd egy újabb csúfos szakítás. 

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián (Fotó: Trenka Attila)

A páros most ismét együtt van, Krisztián pedig ezúttal igyekszik finomabban nyilatkozni róla és inkább magát, és az egészséges életmódját szeretné hangsúlyozni. 

„Soha nem volt szokványos az életem, a családom és a párkapcsolataim sem voltak átlagosak. Úgy érzem, annyi inger ért az évek alatt, hogy már egyre inkább vágyom arra, hogy egyedül legyek és ki tudjam kapcsolni az agyamat. Az utóbbi időszakban azt is sikerült megtanulnom, hogy aktívan kell elfoglalnom magamat ahhoz, hogy ne jöjjenek elő a negatív gondolatok. Persze a túl sok egyedüllét sincs jó hatással rám, mivel társaság- és pár­kap­cso­lat­­füg­gő vagyok, de nekem is szükségem van az énidőre – magyarázta a HOT! magazinnak a 43 éves énekes, aki arra is kitért, mostanában igyekszik odafigyelni magára. – Elsősorban egészségügyi megfontolásból eltökéltem magamat, hogy vegetáriánus leszek. Szeretném, hogy alacsonyabb legyen a koleszterinszintem és javuljon a közérzetem. Eddig az a tapasztalatom, hogy egész jól sikerül tartanom az új étrendet, és ha minden jól megy, pár kilótól meg is szabadulok nyárig. De hangsúlyozom: elsősorban az egészségesebb életmód elérése a célom. Nagy dolgokra készülök, ami mindenkire hatással lesz rám nézve.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top