nlc.hu
Sztárok

Joshi Bharat véleménye Zámbó Krisztiánék kapcsolatáról

Joshi Bharat sem hagyta szó nélkül Zámbó Krisztiánék „se veled, se nélküled” kapcsolatát

Egy szappanoperára asszociált az egykori tévés sorselemző.

Ismét kibékült Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska. A szerelmespár egy csókolózós videót is posztolt, amelyre csak úgy záporoztak a kommentek.

Többek között Joshi Bharat is véleményezte, hogy újra együtt vannak Zámbó Krisztiánék. “Ez már hosszabb, mint a Dallas” – jegyezte meg viccesen. Hozzászólására szmájlikkal reagált az énekes.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska,

 Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska ismét együtt vannak – Fotó: Sajtóklub

Ám nem mindegyik komment nyerte el ennyire Zámbó Krisztián és Zsuzska tetszését, érkeztek ugyanis durva hangvételű hozzászólások is, mint például “Rohadt unalmas már ez a színészkedés“. Akadt olyan kommentelő, akit az énekes keményen helyre is tett: “Figyelj, te horror képű! Feküdj vissza aludni! Szart sem tudsz rólunk! Elég megkeseredett lehetsz. (…) A te életedet bíráld és magadba kellene nézned!“.

Az elmúlt 12 év amúgy igazán kalandosra sikerült Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska számára, de úgy tűnik, nem tudják elengedni egymás kezét. Három lánykérésen és számos szakításon vannak már túl, de még mindig képtelenek egymás nélkül élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top