nlc.hu
Sztárok

Mészáros Norina szövettan eredménye

Young G és felesége fellélegezhetnek, a műtét után már nincs rákos sejt Norina szervezetében

A pár most szeretné kicsit kizárni a külvilágot.

Januárban házasodott össze Young G Béci és párja, Mészáros Norina. A felhőtlen boldogság és nászút helyett azonban rossz hírt kaptak az esküvőjük után néhány nappal, ugyanis a fiatal anyuka méhnyakrákkal küzdött, az orvosok pedig méheltávolító műtétet javasoltak. Rácz Béla az életmentő műtét után sokáig nem látogathatta meg feleségét, akiről mindössze annyit tudott akkor, hogy az operációhoz képest jól van. A pár február elejére várta a szövettan eredményét, ami végre megérkezett és kimutatta, hogy nincsen rákos sejt Norina szervezetében.

„Majd kicsattanok, annyira feltöltött az eredmény! Tegnap elmentünk kettesben végre moziba, egy kicsit szórakozni. Addig a mama vigyázott Rebekára” – mondta Norina boldogan.

Young G Béci és felesége Norina (Fotó: smagpix.com)

Young G Béci és felesége Norina (Fotó: smagpix.com)

A pár nagyon nehéz időszakon van túl, csak a gyerekek és az egymás iránt érzett szeretet tartotta bennük a lelket. „Mindig nagy volt a nyomás rajtam, nem mertem tervezni. Ahogy ezt megtudtuk, elkezdtünk házat nézni, szeretnénk egy szép kis otthont” – teszi hozzá Young G felesége. 

A rapper, aki mindvégig párja támasza volt, elárulta, hogy most szeretnék kizárni a külvilágot és csak egymásra koncentrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top