nlc.hu
Sztárok

Rossz anyának nevezték Young G Béci feleségét, Norinát

Rossz anyának állították be Young G Béci feleségét, így vágott vissza Norina

A kommentelők kiakadtak, mert Mészáros Norina fél napra a férjére, Young G Bécire hagyta a kislányukat.

Nemrégiben sürgősen kórházba kellett szállítani Young G Béci és Mészáros Norina kislányát, a tavaly májusban született Rebekát egy húgyúti fertőzés miatt. A pár gyötrelmes időszakot élt át, a rapper pedig kifakadt, mert félrediagnosztizálták a kislányát.

Szerencsére a kicsinek gyorsan javult az állapota, és bár a húsvétot még kórházban töltötték, kedden Norina egy 24 óráig elérhető Insta-sztoriban bejelentette az örömhírt, hogy végre hazamehetnek.

A kommentelők azonban azt rótták fel az édesanyának, hogy milyen anya ő, hiszen képes volt fél napra otthagyni a gyerekét a férjével. Norina így reagált a kritikákra:

„Egyébként be lehetne fejezni a »rossz anya vagy«-ot, mert APA lecserélt egy fél napra… De hál’ Isten, csak néhány ilyen van, a többség sem érti, hogy ezzel mi a baj?! Azon az álláspontunk vagyunk több száz emberrel, hogy az ilyennél az apa semennyire nem veszi ki a részét és irigy! Húsvét van, tiszteljük már a másikat!” – fakadt ki Mészáros Norina.

Young G Béci és felesége, Mészáros Norina

Rossz anyának állították be Young G Béci feleségét, így vágott vissza Norina (Fotó: Smagpix.com)

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top