nlc.hu
TV-sztárok

Megszületett Young G lánya

Megszületett Young G kislánya, de rossz hírről számolt be a rapper: ,,Rebekának tüdőgyulladása van és kezelni kell”

Megszületett Young G lánya, ám nem önfeledt a család öröme.

Young G a közösségi oldalán számolt be róla, hogy megszületett a kislánya, akit Rebekának neveztek el. Sajnos a párja, Norina terhessége nem volt éppen zökkenőmentes és a szülés sem volt egyszerű. 36 hetes terhesen császármetszéssel jött a világra a kicsi, aki tüdőgyulladás miatt további kezelésre szorul

,,A 11 órási beszélgetés a doktorral sajnos nem volt olyan, mint amire számítottam. Rebekának tüdőgyulladása van és kezelni kell. Lélegeztető rásegítőn van, mert nagyon szaporán veszi a levegőt. De minden rendben lesz. Tudom, tudjuk” – írta az Instagram-oldalán a rapper. Béci és Norina éjszaka mentek be a kórházba, ahol a kismamát tumor miatt meg kellett műteni, ezzel egy időben született meg a kislányuk. 

„Teljesen kimerít ez a várakozás (…) Norinát a tumora miatt többen fogják műteni. Több szakorvos lesz ott, hála az égnek! Nem bírom, kihullik a hajam. Már a 36. hétben vagyunk, minden rendben van vele, de a protokoll szerint, ha 36. hétre születik, akkor koraszülött” – árulta el a videójában Young G. Mint kiderült, Norina jó erőben van, már fel is állt és az első útja a kislányához vezetett, akinek most nagy szüksége van az édesanyja közelségére.

Ezeknél a sztároknál is bővült a család: 

young g béci

Young G (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top