nlc.hu
Sztárok

Kórházba került Young G párja

Kórházba került Young G várandós szerelme

Young G egy posztban osztotta meg az aggodalmát.

Pár hónappal ezelőtt derült ki, hogy hamarosan új taggal bővül Young G, azaz VV Béci családja. A rapper már nagyon várja a baba érkezését, azonban szerelme veszélyeztetett terhes, így nagyon aggódik érte. Erről egy posztot is megosztott.

„Nonómat nagyon megviseli most ez az egész, még ha nem is látszik rajta és rajtam sem! Sajnos veszélyeztetett a terhesség és nem egyszerű… de mindvégig pozitívak maradunk!!!” – írta a bejegyzésben, majd Valentin-napon egy újabb posztban elárulta, hogy sajnos kórházba került a párja.

„Életem Szerelme nagyon hiányoztok… nem érdekelt soha ez a Valentin nap… de most tényleg meg tudom érteni azokat az embereket, akik egyedül élik meg ezt az »ünnepet«! Sok szerelmes kép mindenhol, én meg csak aggódom! Aggódom érted, a babámért és azért, hogy a kórházban minden orvos jól bánjon veled! Tudom, hogy a legjobb kezekben vagy, de nem vagyok veled és nyilván féltelek!!!” – osztotta meg az aggodalmait az egykori valóságshow-hős.

Sztárok, akiknél bővül a család:

young g vv béci

Young G (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top