nlc.hu
Sztárok

Apa lesz Young G

Gyereket vár Young G szerelme – a rapper megható fotóval közölte a hírt

Young G a közösségi oldalán jelentette be a szuper hírt.

2018 februárjában derült ki, hogy a VV Béciként ismertté váló rapper elhagyta a feleségét, és egy új nőben találta meg a szerelmet. A válásuk nem volt hangos, egymás között intézték, megkímélve ezzel közös kislányukat. Young G magánélete már rendeződött, olyannyira, hogy szerelmével, Norinával bejelentették, babát várnak.

„Ez egy igazán nagy fordulópont az életünkben! Annyi dolgot megéltünk közösen… mondhatni elég volt már a »bulizásból«… szórakoztunk, éltünk, utaztunk, nagyokat ettünk, ittunk, kiismertük egymást annyira, hogy most már eljött az idő a családalapításhoz! A két világot, ami Norinában és bennem lakozik, szeretnénk látni a gyermekünk szemében!!! Napsugár egy nagyon kedves nővérke lesz és mi mindannyian nagyon várunk, gyermekem, hogy világra jöjj!!! Ezúttal bejelentjük, hogy egy újszülött pocaklakó ott növekszik szerelmem, Norina szíve alatt!” – írta a közösségi oldalán Rácz Béla.

young g családja

VV Béci, azaz Young G családja (Fotó: Instagram)

Bébibumm a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top