Sztárok

VV Béci elhagyta a feleségét, újra szerelmes

Talán mindenkit meglep a hír, hogy VV Béci és felesége, Adri hat év után válni készülnek. Váratlan fordulat ez, hiszen két évvel ezelőtt másodszor is összeházasodtak.

VV Béci magánéleti válsága sokakat meglephet, hiszen mindig úgy tűnt, hogy Adrival tökéletesen működik a kapcsolatuk. Most azonban kiderült, hogy ez közel sem így volt, pedig 2016-ban újra elvette volt párját, megerősítették a házasságukat. Béci közösségi oldaláról kiderül, hogy a rappernek megromlott a kapcsolata gyermeke édesanyjával, és már nem tudtak felülkerekedni a problémákon. A bejegyzésben azt is leírta, hogy már új párja van, akit nem szeretne tovább rejtegetni. 

„Úgy gondolom,elértem arra a pontra, hogy megosszam veletek ezt hírt! Egy ideje a feleségemmel megromlott a kapcsolatunk… Leírhatnám, hogy én miben és ő miben volt a hibás, és mire nem figyeltünk oda, de ez már úgy érzem itt nem számít! Már egy ideje nem lakom otthon, és mindannyiunkat megviselt ez a történet, de semmiféleképpen nem akarjuk, hogy a Kicsilányunk bármilyen módon sérüljön! A szüleink sem tudják pontosan mi folyik a háttérben, ezúton is szeretnék tőletek is elnézést kérni!” – kezdte az egykori villalakó, majd új szerelméről is fellebbentette a fátlyat.

Ez alatt az idő alatt, én beleszerettem egy másik lányba akivel együtt vagyok. Nem fedem fel a lány kilétét, de már nem szeretnék bujkálni, és úgy érzem ez a minimum, amit adhatok neki, hogy nem titkolózom többet! Adrival fantasztikus dolgokat éltünk meg együtt, és örökre hálás leszek a Kislányomért! Mindent próbálunk normálisan csinálni, úgy, hogy ne sérüljön a gyermekünk, értsétek meg, nekünk is új ez a helyzet, kérlek titeket, hogy ne bombázzatok felesleges üzenetekkel. Köszönöm!

Bécinek és exének egyébként 2013-ban született közös gyermeke, aki a Napsugár nevet kapta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top